CulturaPublicacions

El Rec Clar

El Rec Clar és una revista trimestral editada per l’Ajuntament de Vidreres des de l’any 1998 que aprofundeix el tractament de temes culturals i socials del municipi.

El Rec Clar és una revista trimestral editada per l’Ajuntament de Vidreres des de l’any 1998 que aprofundeix el tractament de temes culturals i socials del municipi. A l’interior de la revista hi tenen cabuda totes les entitats i associacions que configuren el teixit municipal de Vidreres.

En aquesta pàgina posem a la vostra disposició totes les revistes, des del primer número al més recent, perquè les pugueu consultar.

Últim número:

Consulta les últimes edicions:

2020Edició 91
Edició 90
Edició 89
Edició 88
2019Edició 86
Edició 85
Edició 84
2018Edició 83
Edició 82
Edició 81
Edició 80

Vols col·laborar a la revista?

Tothom que vulgui pot enviar la seva col·laboració a la revista, sempre i quan l’article en qüestió no superi els 3.300 caràcters, inclosos els espais, el que representa unes 40 línies a cos 12, a El Rec Clar, c/Girona, 3, 17411 Vidreres, o a elrecclar@gmail.com.

Una altra norma és que els articles han d’estar signats amb el nom i els cognoms de l’autor i un telèfon o adreça de contacte. En el cas d’entitats o associaci-ons legalment constituïdes poden signar amb la seva denominació oficial. Els articles poden acompanyar-se de fotografies i, en aquest cas, el Consell de Redacció es reserva el dret de pu-blicar-les o no en funció de l’espai disponible. El Consell de Redacció no s’identifica necessàriament amb els articles que apareixen firmats.

Continguts relacionats

Mira també
Close
Back to top button