OcupacióPromoció econòmica

Servei d’emprenedoria

L’Ajuntament de Vidreres ofereix el Servei de Creació d'Empreses, amb l'objectiu d'ajudar en el procés de posada en marxa d'un projecte empresarial.

Des d’aquest servei s’ofereix assessorament personalitzat a les persones emprenedores que tenen per objectiu posar en marxa un nou projecte de negoci; S’organitzen accions de formació i sensibilització relacionades amb l’autoocupació, es dóna suport a la consolidació de les noves iniciatives empresarials, etc.

Tutories d’informació i assessorament

A través de tutories individualitzades amb diferents experts, el servei ajudarà a analitzar si la idea de negoci és viable, tenint en compte els aspectes clau que s’han de valorar a l’hora de posar en marxa un projecte d’autoocupació.

En aquestes sessions es treballarà aspectes com el pla de màrqueting, el pla d’organització o el pla financer de la futura empresa.

A més, també orientarem sobre els tràmits necessaris per donar d’alta, informarem de les ajudes i subvencions a què et pots acollir i t’ajudarem a accedir al finançament necessari per poder iniciar l’activitat.

Activitats de sensibilització i formació

Al llarg de l’any organitzem diferents activitats de sensibilització i formació sobre temes relacionats amb l’autoocupació, amb l’objectiu de difondre la cultura emprenedora i la possibilitat d’entrar al mercat de treball a través d’un projecte de negoci propi.

Per a demanar cita prèvia o més informació, podeu contactar:

PUNT D’INFORMACIÓ – ANTIC ESCORXADOR Crta. de Lloret s/n – Av. Mediterrània, 1
17411  Vidreres
T. 972875070
promocioeconomica@vidreres.cat

L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, matins de 10 a 13 hores.
Horaris a convenir per a aquells usuaris que ho necessitin.

Continguts relacionats

Mira també
Close
Back to top button