OcupacióPromoció econòmica

Suport a les PIMES

L’Ajuntament de Vidreres ofereix el servei de suport a les PIMES amb l’objectiu de donar als comerços i petites i mitjanes empreses de Vidreres. Aquest és un suport gratuït d’assessorament en aspectes organitzatius, financers o d’altres necessitats.

Per què un servei de suport a les PIMES de Vidreres?

  • Perquè la majoria de les petites empreses o comerços deleguen completament l’àrea econòmica a la gestoria, i no controlen aspectes com la rendibilitat del negoci, els marges comercials, les previsions financeres, etc.
  • Perquè massa vegades els petits negocis no tenen ben definida l’estratègia comercial en quant a posicionament, imatge, nous canals de comunicació, etc.
  • Perquè l’organització interna de l’empresa queda sovint en un segon pla, comportant l’aparició de costos innecessaris (malbarataments), que no aporten cap valor a l’empresa i que poden ser eliminats sense canvis organitzatius importants ni grans inversions.
  • Per què el desconeixement de normatives com la de protecció de dades o la de prevenció de riscos laborals està comportant cada vegada més sancions a les petites empreses, tot i que a la pràctica és molt senzill adaptar-se als requisits legals.

Objectius del servei

Millorar la competitivitat de les petites empreses del municipi, a partir de la detecció de les necessitats que tenen en aspectes relacionats amb la gestió financera, comercial, organitzativa, etc., i donant-hi resposta mitjançant l’organització al mateix municipi d’accions grupals o de suport individualitzat.

Què ofereix?

  • Un servei a mida per a cada empresa, que doni resposta a les necessitats detectades en els diferent àmbits
  • Tutories i assessoraments individualitzats
  • Organitzacions de xerrades de sensibilització i/o activitats formatives
PUNT D’INFORMACIÓ – ANTIC ESCORXADORCrta. de Lloret s/n – Av. Mediterrània, 1
17411  Vidreres
T. 972875070
promocioeconomica@vidreres.cat

L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, matins de 10 a 13 hores.
Horaris a convenir per a aquells usuaris que ho necessitin.

Continguts relacionats

Mira també
Close
Back to top button