Cultura i EducacióEquipaments culturalsEquipaments municipals

Centre cívic

El Centre Cívic de Vidreres és un equipament municipal amb un aulari i tots els serveis necessaris per l’atenció a les persones (aules, aula d’arts plàstiques, sala d’ordinadors, WIFI, premsa, sala de professors, zona de descans, etc…).

El Centre cívic de Vidreres és un equipament municipal amb un aulari i tots els serveis necessaris per l’atenció a les persones (aules, aula d’arts plàstiques, sala d’ordinadors, WIFI, premsa, sala de professors, zona de descans, etc…) destinat als programes i serveis educatius i culturals de l’Àrea de Serveis a la Comunitat (Unitat de Programes): Escola de Música, Escola d’Arts Plàstiques, Arts escèniques, Promoció de la Salut, Servei d’Orientació laboral i Borsa de Treball, punt ACTIC, TELECENTRE i Punt de Suport de la UOC. Alhora, aquest equipament també acull puntualment altres activitats realitzades per associacions, empreses i altres organismes.

L’objectiu d’aquest equipament és, conjuntament amb els altres equipaments de la Unitat de Programes (Teatre Municipal, Can Turronet i Can Xiberta), donar resposta a la possibilitat d’acollir qualsevol programa o servei de caràcter educatiu, cultural o social per a la població de Vidreres.

Informació d’interès

AdreçaC/ Orient 122
TelèfonT. 972850067
CalendariVeure
E-mailprogrames@vidreres.cat
HorarisDies lectius (segons calendari escolar): de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 15 a 22 h.

Dies no lectius i no festius: de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h.

Com arribar-hi?

Continguts relacionats

Mira també
Close
Back to top button