Equipaments municipalsServeis socials

Llar de jubilats

La llar de jubilats, es va fundar l’any 1990, va ser a “l’antiga casa Corones”.

S’anomenava així per què hi havia viscut la Matilde Corones, una modista, per cert molt bona.

Després de morir la Matilde, l’ajuntament va comprar l’edifici i va proposar fer una junta que portes la gestió de la futura llar de jubilats, però no es va presentar ningú,  així que hi va haver una segona convocatòria… Aquest cop es van presentar 11 membres, tots amics els quals van escollir com a  president en Josep Sarda i Serra, en “Nitu” i els amics li deien “ Pepet”. Ho havien parlat detingudament i van pensar que entre tots, podrien tirar endavant aquest projecte.

Finalment, el dia 27 de gener d’aquell any, Mossèn Lluís Mitjà, Rector de la nostra Parròquia, a les quatre de la tarda, va fer la benedicció de les instal·lacions, donant per inaugurat el Casal del Jubilat i Pensionista de Vidreres.

Tot just començaven i hi havia molta feina per endavant, van començar informant-se de com altres pobles havien fet i gestionaven les seves llars.

Van començar a organitzar viatges,  balls  i a poc a poc, s’ha anat fent més activitats amb els jubilats. Tot va ser un èxit i la gran majoria dels vidrerencs jubilats s’hi apuntaren com a socis.

La primera junta, va gestionar la llar durant 6 anys i 4 mesos i era formada per:

  • President: Josep Sardà i Serra
  • Vice-President: Pere Balló i Vila
  • Secretari: Josep Viñoles i Bardalet
  • Vice- Secretària Pilar Bayell i Julià
  • Tresorer: Anita Camps i Figueras
  • Vocals: Vicens Fullà i Massa – Jaume Budallé i Jané –Dolors Riera i Serra – Dolors Olivència i Rodríguez – Dolors Pons i Bou – Jeroni Gascons i Ruhi.

Informació d’interès:

AdreçaCarrer Ponent, 29
Telèfon972850907

Com arribar-hi?

Continguts relacionats

Mira també
Close
Back to top button