Ocupació

Programes Ocupacionals

Des de l’Ajuntament de Vidreres es col·labora estretament amb la Fundació Gentis i Fundación Grupo Hada oferint al municipi serveis integrals d'orientació, acompanyament i suport a la inserció de persones i per tal de millorar l’ocupabilitat i facilitar la inserció de les persones demandants d'ocupació del municipi.

Des de l’Ajuntament de Vidreres es col·labora estretament amb la Fundació Gentis i Fundación Grupo Hada oferint al municipi serveis integrals d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de persones i per tal de millorar l’ocupabilitat i facilitar la inserció de les persones demandants d’ocupació del municipi.

A continuació fem una descripció dels programes portats a terme:
MAIS: Programa d’acompanyament i suport sociolaboral a persones perceptores de Renda Garantida. Els participants son derivats per oficines de SOC i Serveis Socials, ja que es troben en seguiment per aquests agents. Adreçat a 30 persones aturades i en recerca de feina al llarg de tot el programa.

Programa Orienta (SOC – ORIENTA): Aquest projecte està destinat a persones treballadores demandants d’ocupació en situació d’atur i a persones treballadores que es troben en situació de precarietat laboral. El programa ofereix assessorament, recursos i eines per a millorar en el procés de cerca activa de feina i tenir més possibilitats de trobar un lloc de treball. El programa contempla les figures de l’orientador/a i tècnic/a en prospecció i intermediació que acompanyen a les persones en la definició del seu projecte professional i en la recerca d’oportunitats laborals. L’actuació d’orientació i acompanyament a la inserció tindrà tres fases: una primera fase d’acollida i establiment dels acords de treball, una segona fase de desenvolupament i, la fase final de valoració i tancament del procés d’orientació

SIOAS: Programa d’acompanyament i suport sociolaboral a persones amb una discapacitat reconeguda. Adreçat a 30 persones aturades i en recerca de feina al llarg de tot el programa. Els requisits per participar en el programa són; disposar d’un certificat de discapacitat, mínim 33% i estar inscrit al SOC com a demandant d’ocupació i/o millora de feina

PROGRAMA DONES RURALS: El Programa té com a objectiu implementar itineraris individualitzats d’atenció i d’orientació laboral per millorar la capacitació de les dones en els àmbits rural i urbà a través de la conscienciació, per incrementar la seva participació en l’activitat econòmica del seu territori.

Aquest fet implicarà oferir oportunitats formatives i assessorament en els àmbits digital, tecnològic, emprenedor i d’economia social vinculat a productes endògens (dimensió local i verda), ús forestal i agrícola, activitats comercials en línia i suport a la dependència.


Per més informació:
Us podeu dirigir a l’Antic Escorxador, Av. Mediterrània, Tel. 972 87 50 70, a/e promocioeconomica@vidreres.cat.

Continguts relacionats

Mira també
Close
Back to top button