Actualitat

Vidreres impulsa la creació dels Consells de Barri i els Consells Sectorials

Una iniciativa de participació ciutadana amb la voluntat d’escoltar l’opinió dels veïns i diversos sectors de la població

Amb l’objectiu de garantir que tots els habitants de Vidreres puguin expressar les seves opinions, l’Ajuntament de Vidreres vol impulsar la creació dels Consells de Barri i els Consells Sectorials.

Ambdós consells tindran caràcter consultiu i propositiu amb la voluntat que la ciutadania i els diversos sectors de la població puguin informar, debatre i fer propostes de millores en tots aquells temes i preocupacions per millorar la qualitat de vida del conjunt de la població.

De manera similar, els Consells Sectorials estan dissenyats per recollir les opinions dels vidrerencs sobre diversos àmbits com l’esport, la cultura, les festes, la salut, la gent gran, el comerç, la pagesia, la industria… entre altres.

L’Alcalde Jordi Camps ha explicat que la voluntat és motivar la participació ciutadana en la pressa de decisions i recollir les opinions i els diversos punts de vista i realitats del municipi en àmbits tant diversos com la salut, la gent gran, l’esport, el comerç, la industria, la pagesia, entre d’altres.

El funcionament dels consells consistirà en la convocatòria de reunions obertes de tots els interessats, per poder abordar i aportar des d’opnions, reflexions, queixes i suggeriments.

Per poder participar i formar part dels consells, només cal posar-se en contacte amb l’Ajuntament enviant un correu a ajuntament@vidreres.cat

Continguts relacionats

Back to top button