Cròniques del pleGeneral

Crònica del Ple ordinari del dia 25 de Juliol de 2023

A bon ritme les obres de reforma de la Llar d’Infants Sant Iscle

El ple celebrat ahir al vespre va aprovar una modificació de crèdit necessària per posar en funcionament l’equipament que es trobava en desús i que servirà per donar cabuda a l’alta demanda del servei de llar d’infants pel curs vinent.

El ple de juliol aprova inicialment una modificació de crèdit per avançar en les obres de la Llar Sant Iscle. L’equipament no s’utilitzava des de feia anys i vol donar cabuda a l’alta demanda del servei de llar d’infants pel curs vinent.

En el ple també s’ha anomenat al regidor Enric Gual representant de l’Ajuntament al Consorci d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient (CILMA). El control de les colònies de gats ferals també ha estat un dels punts de l’ordre del dia. Aquest control consisteix en la captura en viu dels gats de la colònia, la revisió del seu estat sanitari per part d’un veterinari, l’esterilització dels gats i gates adultes i el marcatge en forma de V a l’orella. Per tal de poder fer front a aquesta despesa s’estudia la possibilitat d’incrementar el Fons de Cooperació Local de la Diputació de Girona de l’exercici 2024. A banda, també es proposa promoure i participar en campanyes informatives i educatives encaminades a fomentar el respecte pels animals.

En aquesta sentit, l’Alcalde Jordi Camps ha exposat que treballen en coordinació amb el Consell Comarcal de la Selva per poder cobrir necessitats en quant a la gestió de les colònies de gats i que caldrà treballar en coordinació amb les diferents entitats municipals per posar-hi mitjans suficients.

A banda, ha exposat que serà el Consell Comarcal l’encarregat de gestionar aquelles parcel·les que no tenen un manteniment. L’ens selvatà s’encarregarà de notificar als propietaris de la necessitat d’actuar sobre la seva parcel·la i de fer-ne el seguiment fins la seva execució.

Continguts relacionats

Mira també
Close
Back to top button