Cròniques del ple

Crònica del Ple ordinari del dia 26 de gener de 2024

El Ple ha aprovat el pressupost municipal pel 2024, l'Ordenança de les Olors i la modificació de l'Ordenança de Convivència Ciutadana

El ple de l’Ajuntament de Vidreres, celebrat aquest dijous 26 de gener, ha aprovat amb els vots favorables de l’equip de govern i les abstencions dels dos grups a l’oposició el pressupost municipal pel 2024.

Es tracta d’un pressupost d’11.941.192,62 € que suposa un increment del 6% respecte al pressuposts de l’any anterior. Pel que fa al capítol d’inversions es destinarà un total de 919.301 euros entre les que destaquen les obres del Centre de Dia, les inversions en equipaments educatius i culturals, al centre d’atenció primària, a la llar de jubilats i la construcció del local social de la Goba. Aquestes inversions es financen amb recursos propis, subvencions d’altres administracions i transmissió de terrenys i no s’augmenta l’endeutament de l’Ajuntament, tal i com ha explicat el regidor d’Hisenda, Gerard Morgado. 

El Ple ha aprovat també la resolució de les al·legacions presentades a nova ordenança reguladora per a prevenir i corregir la contaminació odorífera i la modificació de l’ordenança de Convivència Ciutadana. 

Amb la resolució de les al·legacions ha quedat aprovat aprovada definitivament l’ordenança que té per objectiu reduir les molèsties dels veïns i veïnes pel que fa a les olors provinents de les indústries.

Ambdós punts han comptat amb els vots a favorables de l’equip de govern i les abstencions de l’oposició.

Podeu recuperar la sessió plenària des del canal Youtube de l’Ajuntament.

Continguts relacionats

Back to top button