Informació del municipiMunicipi

El municipi

Municipi de la Selva, situat al sector sud-oriental de la comarca.

Municipi de la Selva, situat al sector sud-oriental de la comarca. Limita amb els termes de Sils (N), Caldes de Malavella (N-NE), Tossa de Mar (SE), Lloret de Mar (S) i Maçanet de la Selva (W). Emplaçat a l’E de la depressió selvatana, en contacte amb els contraforts nord-occidentals de la Serralada Litoral (puig Ventós, 419 m alt.), el seu territori és, en general, planer, excepte en els sectors E i SE. Les aigües corren vers la riera de Sils, a l’W.

El terme comprèn la vila de Vidreres, cap de municipi, la caseria de Caulès de Vidreres i els veïnats de les Bòries i Cartellà.

Els darrers anys ha esdevingut lloc d’estiueig, afavorit per la proximitat del gran centre turístic de Lloret de Mar (hom li ha volgut donar el nom de Portal de la Costa Brava ), i hi han proliferat diverses urbanitzacions, entre les que destaquen Aiguaviva Parc, la Goba, el Mas Flacià, Puigventós, Santa Seclina (compartida amb el municipi de Caldes de Malavella) i Terrafortuna.

Mapa del municipi

L’ajuntament de Vidreres, a través de l’àrea de Turisme posa a la vostra disposició el mapa del centre de la vila i de les rutes més destacades amb els enclavaments més destacats per visitar.

Mapa d’aparcaments

L’ajuntament de Vidreres, a través de l’àrea de Turisme posa a la vostra disposició el mapa d’aparcaments de la vila.

Mercat municipal

Vidreres celebra el mercat setmanal tots els dijous.
El mercat se celebra a l’aire lliure, als carrers del Centre històric de la vila.
La majoria de parades són d’alimentació. El producte de l’hort i proximitat hi té una especial rellevància. La resta de parades ofereixen productes dels sectors tèxtil, calçat, complements i artesania.

Continguts relacionats

Mira també
Close
Back to top button