Actualitat

Vidreres rep una subvenció de la Diputació de Girona pel valor de 72.250 €

La Diputació de Girona ha atorgat una subvenció amb l’import de 72.250 d’euros a l’Ajuntament de Vidreres aquest principis d’any 2019 per tal de poder fer la instal·lació d’una nova caldera de biomassa per escalfar l’aigua calenta i la calefacció de la zona esportiva i educativa. Aquesta mesura, a part del benefici ambiental que representa, també permetrà abaratir-ne les despeses.
 
Aquesta caldera, que properament serà posada en funcionament, és un sistema de calefacció eficient on, a més a més, també es produeix aigua calent sanitària. La caldera de biomassa funciona amb combustibles basats en residus naturals degut a la importància de substituir les energies fòssils per energies renovables, Vidreres fa un pas endavant substituint el combustible per climatitzar dos edificis municipals amb una sola caldera de biomassa i una xarxa per distribuir l’energia produïda.
 
Aquesta actuació permetrà connectar l’edifici dels vestidors de la piscina municipal i l’escola municipal CEIP Salvador Espriu, i deixar enrere el subministrament de 30.000 litres anuals de gasoil. Es preveu poder amortitzar la despesa en uns 8 anys.

 

Continguts relacionats

Back to top button