Actualitat

Vidreres obre una votació a Internet per triar la pubilla i l’hereu 2019

Des del dilluns 19 d’agost fins el diumenge 1 de setembre, a les 18 hores, tots els ciutadans vidrerencs poden participar en la fase final del concurs per triar la pubilla i l’hereu d’enguany.
Amb aquest mètode es procura que hi hagi més participació en les votacions per escollir l’hereu i la pubilla alhora que sigui més objectiu i transparent el procediment. Per votar per internet és imprescindible estar empadronat a Vidreres i tenir mínim 16 anys i només es podrà votar una vegada.
El vot serà secret i confidencial i les dades restaran en dipòsit a l’Ajuntament de Vidreres i només es farà l’ús pel que han estat creades. Cal recordar, que aquelles persones que no tinguin accés a internet o vulguin ajuda podran adreçar-se a l’Antic Escorxador o la Biblioteca, en el seu horari habitual, on tindran ordinadors al seu abast o l’ajuda necessària per poder cursar el seu vot electrònic.

Normes d’ús

  • A dins se us demanarà el vostre DNI i se us mostraran tots els candidats i podreu triar un hereu i una pubilla.
  • Només es podrà votar una vegada per DNI i cal estar empadronat a Vidreres.
  • Pot votar tothom que tingui 16 anys complerts.
  • El vot serà secret i confidencial
  • Les dades quedaran en dipòsit a l’Ajuntament i només es farà l’ús pel que han estat creades
  • Amb aquest mètode es procura que hi hagi més participació en les votacions per escollir l’hereu i la pubilla alhora que sigui més objectiu i transparent el procediment.
  • Podeu passar per la biblioteca o l’antic escorxador si no disposeu de les eines per poder fer el vot electrònic.

ELECCIONS I RESULTATS
A LES 18 h a l’inici del concertque es farà sencer sense interrupcions. A LES 19 h, després del concert de la SELVATANA, es donarà pas a l’Acte d’Elecció de la Pubilla i Hereu de Vidreres, on es farà públic el resultat de les votacions electròniques que s’han fet i es pronunciarà la proclamació de la Pubilla i Hereu de Vidreres entrants. Tan­mateix es farà un petit acte de comiat de la Pubilla i Hereu sortints. I tot seguit, en el començament del Ball de Gala es dedicarà un vals als nous representants del Pubillatge, convidant personalitats i famili­ars a participar-hi. A continuació Ball per tothom amb l’ORQUESTRA INTERNACIONAL SELVATANA

COMPONENTS DEL PUBILLAGE
Tots els candidats a Hereu i Pubilla, passaran a ser pubillatge de Vidre­res. Per tant, els components del Pubillatge del municipi serà de deu perso­nes repartides de la següent manera, segons votació:

  • Una Pubilla (Màxima representant del sector femení.)
  • Quatre Dames d’Honor. · Un Hereu (Màxim representant del sector masculí.)
  • Dos Fadrins.

En cas que s’hagi donat un empat entre els aspirants, la selecció es portarà a terme mitjançant una mà inno­cent, de l’hereu o pubilla sortints, que haurà de treure un paper amb el nom dels candidats empatats

 

VOTA ARA
 

 

Continguts relacionats

Back to top button