Actualitat

Vidreres estrenarà nou Espai Jove adaptat a les necessitats del municipi

El nou equipament disposa d’una àrea exterior de lleure i diverses sales polivalents. L’anterior espai es destinarà a l’oficina del Defensor del Poble i a les entitats locals

Després de diversos mesos de treballs i preparatius, l’Espai Jove de Vidres durant els pròxims dies es traslladarà al costat de la nova Llar d’Infants del Sant Iscle. Aquest trasllat marca un pas significatiu en la millora dels serveis per a joves del municipi, oferint un espai més ampli i adaptat per satisfer les creixents demandes i necessitats dels adolescents i joves de la localitat.

La realització d’aquesta actuació s’ha vist retardada degut a les darreres fases d’instal·lació de la climatització, un element fonamental que ha estat finalment completat per permetre el trasllat i la posada en funcionament del nou servei. 

“L’Espai Jove compta amb una àrea exterior de lleure, diverses sales polivalents i un accés directe a les pistes de bàsquet municipals, entre altres millores, amb l’objectiu de fomentar les activitats lúdiques, esportives i culturals entre la joventut local” tal i com ha destacat la regidora de Joventut, Cristina Arcaya. 

Arcaya ha destacat també que l’adaptació del nou espai ha estat pensada per proporcionar un ambient còmode i funcional que permetin el desenvolupament d’activitats variades pensades pels joves del municipi.

Amb aquest canvi, l’edifici de Can Turronet, on fins ara hi havia l’Espai Jove, es destinarà a l’oficina del Defensor del Poble i a les entitats locals. 

Amb la imminent estrena d’aquest nou Espai Jove, Vidreres reafirma el seu compromís amb els joves oferint un entorn propici per al creixement personal i social dels adolescents.

Continguts relacionats

Back to top button