Actualitat

S’incrementen el nombre de càmeres de videovigilància per reduir actes incívics amb abocaments massius

A més també s’instal·len noves càmeres de control i lectura de matrícules, que serviran per detectar vehicles robats o amb antecedents tot afavorint la seguretat del municipi.

Ara fa un any es van començar a instal·lar càmeres de videovigilància en diferents zones del municipi de Vidreres per intentar evitar o disminuir les situacions incíviques que fins ara es produïen amb abocaments massius i altres situacions desagradables. Passat un any de la mesura es fa un molt bon balanç de l’actuació, ja que s’han pogut percebre abocaments descontrolats i procedir a la sanció dels mateixos.

Per al regidor de l’àrea, Enric Gual, “aquestes càmeres ens serveixen per reduir l’incivisme en aquest àmbit al municipi i ens seran molt útils de cares a un futur quan s’implanti el Porta a Porta a Vidreres, ja que es poden aprofitar per tenir un control a les futures àrees de recollida de residus”.

El bon balanç fa que properament s’instal·lin càmeres de videovigilància en cinc llocs més del municipi.

Actualment hi ha quatre càmeres a Aiguaviva Park: a la zona de la font, al carrer avellaner, al carrer Garrofer i al carrer Crisantem; una al nucli (carrer Deulofeu) a més d’una instal·lada a la zona de la Goba.

A curt termini també s’instal·laran aparells a l’entrada de Terrafortuna i a l’entrada de Mas Flassià (carrer de la Selva).

A banda d’aquestes actuacions també s’amplien els punts de control de matrícules que es troben a tres entrades del poble. Properament s’instal·laran dues càmeres més de lectura de matrícules a l’entrada d’Aiguaviva Park. Això permet intercanviar informació amb les autoritats en matèria de seguretat per captar vehicles robats o amb antecedents delictius i evitar així aldarulls al municipi, tot augmentant-ne la seguretat.

Continguts relacionats

Back to top button