Actualitat

L’Ajuntament de Vidreres homenatja a les dones vidrerenques

Des del departament d’Igualtat de l’Ajuntament de Vidreres s’ha organitzat una exposició fotogràfica pel dia 8 de març fent homenatge a les dones vidrerenques que fa més de vint anys que estan al capdavant del comerç de proximitat

El dia 8 de març és el Dia de la Dona Treballadora, també conegut com el Dia Internacional de les Dones. Aquest dia es commemora la lluita de les dones al llarg de la història per aconseguir unes condicions laborals dignes i la demanda per la igualtat de drets i oportunitats. Seguint aquesta línia, des del departament d’Igualtat de l’Ajuntament de Vidreres s’ha impulsat l’exposició fotogràfica “Comerç i ofici en nom de dona”, disponible fins al dilluns 14 de març a la plaça de l’Església. 

El recull fotogràfic a càrrec de Steph Watson inclou imatges de dones del municipi que fa més de vint anys que estan davant del negoci local o bé que han portat el negoci més de vint anys i que encara continua actiu regentat per un familiar. 

Aquest acte, vol homenatjar totes les dones que des de fa molts anys han lluitat per portar endavant el seu establiment, tot i les dificultats que han tingut. Segons la regidora d’Igualtat, Eva Madrenys, “el sacrifici i esforç d’aquestes dones ha fet possible el comerç local durant més de vint anys i a través d’aquesta exposició es vol donar visibilitat i agrair el seu paper essencial en el poble”. 

A més a més, al llarg del 8 de març també s’han programat diverses activitats com el taller de reflexió “La dona que portem dins” o la taula rodona “Experiències d’emprenedores vidrerenques”. 

Continguts relacionats

Back to top button