Actualitat

L’Ajuntament de Vidreres evita que es repeteixin els botellots

L’Ajuntament de Vidreres evita que es repeteixin els botellots del primer cap de setmana de Festa Major amb controls d’alcoholèmia i tallant l’accés a determinats espais públics a les nits

El primer cap de setmana de Festa Major van viure’s episodis de botellots a zones públiques amb més de 300 persones implicades cada dia. Per posar-hi fre la Policia Local de Vidreres ha realitzat controls extraordinaris.

L’Ajuntament de Vidreres denuncia que el primer cap de setmana de Festa Major més de mig miler de persones (entre els dos dies) van agrupar-se al camp de darrere del camp de futbol per fer-hi botellots. Si bé és cert que no hi va haver desperfectes en el mobiliari urbà, en l’entorn ni cap incident remarcable, les brigades van haver de fer un esforç important per retirar la quantitat de brossa derivada d’aquestes activitats incíviques. 

Aquesta situació s’ha revertit aquest passat cap de setmana quan l’Ajuntament, per evitar que es repetissin aquestes situacions, ha decidit tancar els accessos a les zones que van veure’s afectades (Avinguda Mediterrània i Can Domènec). El tancament s’ha fet des de les 22 h i fins les 6 h i ha anat acompanyat de controls policials extraordinaris, sobretot d’alcoholèmia.

Aquestes mesures han fet reduir de manera important l’afluència de gent i de situacions incíviques no desitjades com les que es van viure el primer cap de setmana. Amb tot l’Ajuntament demana més efectius a Mossos d’Esquadra i que es replantegin les mesures al voltant de l’oci nocturn. 

Jordi Camps, alcalde del municipi, remarca que “el jovent necessita un lloc on esbargir-se, però fer botellots darrere el camp de futbol no és la solució. És una situació incívica i insegura la que vam viure el primer cap de setmana i no hem deixat que es repeteixi aquests darrers dies amb les mesures emprades.”. Amb tot ha afegit que “necessitem més efectius dels Mossos d’Esquadra per fer front a aquestes situacions, també creiem que les mesures que la Generalitat manté vigents al voltant de l’oci nocturn no són adequades i que propicien aquest tipus d’actituds incíviques i il·legals”.

Continguts relacionats

Back to top button