Actualitat

El II Concurs d’idees tecnològiques continua obert fins dijous 31 d’octubre

El II Concurs d’idees tecnològiques continua obert a inscripcions i propostes fins aquest proper dijous dia 31 d’octubre. L’objectiu del concurs és recompensar, en categories separades, les millor idees o solucions innovadores basades en tecnologia, en els processos de comerç minorista i incorporats als mateixos.
Es premiaran les quatre millors idees. El primer premi serà de 2.600 euros i la resta s’emportarà 800 euros cada projecte.
 
El concurs va dirigit a 5 perfils diferents: professionals i empresaris del sector de l’activitat comercial, emprenedors i Startups, tècnics municipals de les àrees de modernització, consum i comerç, estudiants de Grau de carreres tècniques i/o Formació Professional i professionals del desenvolupament de software.
 
Tots aquells interessats i interessades poden presentar la seva sol·licitud de participació enviant els models annexats a la convocatòria a areaeconomica@femp.es. Els requisits i les condicions es poden consultar a http://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/es/convocatorias i http://www.comercio.gob.es/.

Continguts relacionats

Back to top button