Actualitat

Comencen les obres de millora de la seguretat viària a la C-63 a Vidreres

La Generalitat de Catalunya ha iniciat les obres per a millorar l’accessibilitat, pacificar el trànsit i reforçar la seguretat viària a la C-63 al seu pas pel terme municipal de Vidreres.

Les obres tenen un pressupost de 5,9 milions d’euros i un termini d’execució de 8 mesos.

L’obra inclourà la construcció de tres rotondes, la implantació d’un carril central de gir i d’un separador central per a reforçar els sentits de la circulació i contribuir a reduir el risc de patir un xoc frontal.

Pel que fa als accessos, es construiran noves rotondes d’accés a Terrafortuna, Puigventós, on es tancarà la rotonda partida actual, i Aiguaviva Park al quilòmetre 5,7. A més, es formarà un carril central de gir en la intersecció d’Aiguaviva Park situada al quilòmetre 6,7.
D’altra banda, s’implantaran nous passos per a vianants a l’entorn de les rotondes de Terrafortuna i d’Aiguaviva Park i es millorarà el ferm, la senyalització horitzontal i vertical i les barreres de seguretat.

Durant l’execució de les obres en els mesos d’estiu, les tasques se centraran en el desviament de serveis afectats i els moviments de terres de manera que s’evitaran els treballs que puguin tenir un impacte significatiu al trànsit, segons ha informat el Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya.

Continguts relacionats

Back to top button