Actualitat

Bon balanç de la 7è Festival de Jazz a la fresca, tot i la pluja

El festival s’ha celebrat aquest cap de setmana i ha servit d’introducció per a la Festa Major que se celebrarà de l’1 al 5 de setembre.

Del 26 al 28 d’agost s’ha celebrat a Vidreres la setena edició del Festival de Jazz a la Fresca. Feia dos anys que la programació s’ajornava degut a la pandèmia de la Covid-19, però enguany s’ha représ la proposta titulada “Jazz en clau de dona”.

Més de 1500 persones han participat en total al Festival, que ha durat tot el cap de setmana. El Festival d’enguany destaca per la qualitat en la interpretació i el cartell seleccionat, aquesta vegada format íntegrament per dones. Val a dir, però, que el principal inconvenient de l’edició ha estat la pluja, que ha fet acte de presència gairebé cada dia. De fet, degut a la pluja durant les proves de so, s’han hagut de començar més tard els concerts del divendres i del dissabte. Amb tot les audicions s’han pogut celebrar i el públic assistent va valorar positivament l’experiència. 

El regidor de festes, Francesc Baltrons, explica que: “ha estat una edició marcada per la pluja, però estem satisfets perquè tot s’ha pogut celebrar. El concert de divendres el vam haver d’acabar una mica abans perquè va començar a ploure de nou, però tot ha estat un èxit”. Afegeix que: “ l’esforç dels tècnics ha estat crucial per salvar els entrebancs que la situació meteorològica proposava, però per sort no s’ha hagut d’ajornar res”. 

Degut a la situació meteorològica d’enguany s’està estudiant fermament de utilitzar un escenari cobert per a properes edicions. 

Amb una temàtica 100% femenina es pretenia retre honors a grans intèrprets femenines de la història del jazz. S’han pogut sentir concerts de bandes com Anna Fonalleres Jazz Quartet, Scarlet’s & The Femme Soul Band, Sommeliers, Isabel Membrilla & Alba Careta i Michaela Chalmeta Big Band.

Durant tot el cap de setmana hi ha hagut servei de bar a càrrec de l’entitat Atlètic Vidreres. 

Continguts relacionats

Back to top button