Actualitat

10 joves seran contractats aquest estiu per l’Ajuntament amb el projecte de les Brigades Joves

El 5 de juny van publicar-se les bases segons les quals es contractaran deu joves, amb dues places reservades per perrsones amb discapacitat

Un any més amb l’arribada de la calor es posa en marxa el projecte de les Brigades Joves. Aquest estiu es contractaran deu joves del municipi (més dos joves amb discapacitat), entre juliol i agost, amb l’objectiu de donar-los l’oportunitat d’entrar per primera vegada al món laboral i que adquireixin experiència a partir d’un procés formatiu en un entorn laboral com és l’Ajuntament de Vidreres. 

El contracte que s’ofereix és de 25 hores setmanals,  distribuïdes de dilluns a divendres, i amb horari de matí i/o tarda, segons les necessitats del servei. 

El procés de selecció dels joves es regirà per les bases específiques publicades en el tauler d’edictes de la Corporació i a la pàgina web de l’Ajuntament.

D’entre les feines a realitzar els joves treballaran a equipaments com al Centre cívic escorxador, a la biblioteca, a l’escola Sant Iscle, a les instal·lacions esportives, a l’escola 

Salvador Espriu o a l’àrea de Benestar Social. S’espera que puguin realitzar tasques variades tant d’atenció al públic, servei d’intercanvi de llibres i bibliopiscina, preparatius per a esdeveniments variats, cobertura de vacances de treballadors o tasques de manteniment diverses, entre d’altres. 

Per al regidor de joventut, Gerard Morgado “aquesta és una molt bona iniciativa perquè els joves del municipi tinguin un primer contacte amb l’entorn laboral. Des de l’Ajuntament i des de la regidoria creiem en el projecte que, a banda d’oferir formació al jovent, és molt ben valorat entre el col·lectiu ja que l’afronten amb il·lusió i amb moltes ganes de treballar”.

Documentació Brigades Joves

Documentació Brigades Joves (places reservades per persones amb altres capacitats)

Continguts relacionats

Back to top button