Actualitat

Xerrada informativa sobre el mosquit tigre

Demà, 7 de setembre, es realitzarà una xerrada informativa sobre el mosquit tigre, a les 18h de la tarda de forma telemàtica (durada aproximada 1h). La xerrada tracta sobre el mosquit tigre, concretament la seva biologia i les mesures de prevenció.

L’enllaç per poder seguir la xerrada és el següent: https://meet.jit.si/mosquittigrevidreres.

Us convidem a participar-hi!

Requisits tècnics:

  • Per accedir a la xerrada es fa a través del següent enllaç: https://meet.jit.si/mosquittigrevidreres de  la plataforma telemàtica Jitsi Meet.
  • No és necessari descarregar cap aplicació, sinó que es fa directament a través del navegador d’internet predeterminat (Google Chrome, Firefox, …).
  • Clicant a link us apareixerà una finestra on heu d’introduir el nom amb el qual voleu aparèixer.
  • Després de clicar a ‘Join meeting’, us unireu a la sala virtual on farem la xerrada.
  • Per seguir la xerrada només és necessari tenir un ordinador, tablet o mòbil amb connexió a internet i disposar d’altaveus (o auriculars) per on poder escoltar l’explicació.
  • Per a poder fer preguntes al conferenciant es pot fer de dues maneres:

1. Activant el micròfon de la sala de xat (És recomanable fer servir el botó d’aixecar la mà perquè el monitor tingui coneixement que hi ha la voluntat d’intervenir i aquest us pugui donar el torn de paraula). Val a dir que la majoria d’ordinadors portàtils disposen de micròfon de sèrie. En el cas d’ordinador de sobretaula, és possible que no n’hi hagi cap. Si no es vol intervenir és millor desactivar el micròfon per evitar sorolls de fons i acoblaments d’àudio. El conferenciant té l’opció de silenciar el vostre micròfon, per afavorir la qualitat d’àudio durant la xerrada. En aquest cas, si es vol intervenir s’haurà de tornar a activar.

2. A través del xat escrit que disposa l’aplicació. Podeu anar escrivint les preguntes que considereu i el monitor les respondrà de seguida que pugui.

Continguts relacionats

Back to top button