Actualitat

Vols ser pubilla o heure enguany? Aquí tota la informació!

Aquest estiu, com cada any, durant la Festa Major se celebrarà de nou la proclamació de la Pubila i l’Hereu de Vidreres 2019. Per donar més rellevància a l’acte, una tradició catalana amb més de cinquanta anys de celebració.

Les Pubilles i els Hereus representen l’orgull del municipi en tots els actes i festes populars i tradicionals de Vidreres, tant a casa nostra com a pobles de la comarca i de més enllà. Així, durant tot l’any, des del mes de setembre, coincidint amb la Festa Major, i al llarg dels 12 mesos, es converteixen en un dels símbols locals. La seva representació i participació en esdeveniments locals com el dia del Ranxo, Festa Major, la Festa de les Flors, la benvinguda dels Reis d’Orient.. és imprescindible per fer realitat la il·lusió de molts dels nostres veïns. Cal destacar que la seva representació a nivell comarcal i nacional aporta a aquests nois i noies un profund coneixement del patrimonial cultural, arquitectònic, gastronòmic, oral i festiu de Catalunya i que en l’àmbit personal els ofereix una oportunitat excel·lent per establir vincles interpersonals amb joves d’arreu del territori amb interessos i inquietuds similars.

Amb l’objectiu que pugueu disposar de la informació sobre la nova convocatòria d’inscripcions a ser la Pubilla i l’Hereu de Vidreres 2019, podeu assistir a la propera xerrada informativa que tindrà lloc el proper dia 29 de juny, a les 12 hores, a la Sala de Plens de l’Antic Ajuntament de Vidreres per tal que pugueu conèixer de primera mà l’experiència dels actuals representats, materials de contingut multimèdia i un col·loqui obert a la vostra participació. Acabarem fent un petit refrigeri entre tots. Us hi esperem!

Teniu temps per apuntar-vos fins el proper 7 de juliol. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb el Centre Cívic Francesc Llobet, presencialment al carrer Orient, 122; per telèfon 972 850 067 o via adreça electrònica: centrecivic@vidreres.cat.

Continguts relacionats

Back to top button