Actualitat

Vidreres serà protagonista a 8TV en el programa l’Amo del Poble

De la mà de 8TV, arriba l’Amo del Poble, un programa de descobriment on Vidreres, en el capítol que s’emetrà la primera setmana d’abril, serà totalment protagonista.
Els ingredients principals d’aquest programa són tres amics, una furgoneta i el mapa de Catalunya. Eli Carnicé, Toni Corvillo i el seu extravagant cosí, Jofre, visiten diverses poblacions per descobrir paisatges, tradicions i sobretot, persones. La clau d’aquest format és descobrir la idiosincràsia de cada poble de la mà de la gent que millor el coneix, els seus habitants. “L’amo del poble” és viure les localitzacions per poder-les transmetre als espectadors; compartir l’experiència del territori amb ulls curiosos i amb bones dosis d’humor. 

“L’amo del poble” gravat a Vidreres es podrà veure la nit de dimarts 2 d’abril a les 21.30 h on s’emetran els capítols sencers de cada racó de Catalunya, cada dimarts un de diferent. A més, també podrem gaudir cada migdia d’aquesta setmana, des del dilluns 25 de maig a les 14.30 h capítols especials de 15 minuts amb algun fet característic sobre la població que serà protagonista al prime-time de dimarts. La primera setmana d’abril toca com a protagonista la nostra estimada vila, Vidreres. 
 
Descobreix una Vidreres que potser no coneixes, amb humor i història.
 

Fes clic aquí per veure els capítols al web.
 
 
 
 

Continguts relacionats

Back to top button