Actualitat

Vidreres s’adhereix al comerç electrònic amb la plataforma “A casa en un clic”

El pròxim dimarts 16 de març es presentarà el projecte per a tots els comerços interessats a formar-hi part

L’Ajuntament de Vidreres s’ha adherit a la plataforma “A casa en un clic” de la Diputació de Girona per impulsar i facilitar la compra digital dels comerços i empreses del municipi. L’objectiu és oferir als comerços més petits diversificar el seu negoci i formar part del comerç online i aconseguir ser més visibles al territori.


La presentació de la plataforma tindrà lloc el pròxim dimarts dia 16 de març a les 20.15 hores, i va dirigida a tots els comerços i empreses de Vidreres que estiguin interessades a formar part d’ ”A casa en un clic”. La presentació es farà en format de videoconferència.

“A casa en un clic” és un servei gratuït de la Diputació de Girona per a tots els ajuntaments de la demarcació de Girona que en vulguin fer ús. Actualment hi ha 25 ajuntaments adherits i gairebé 300 comerços. La majoria d’establiments són d’alimentació, restauració, tèxtil i de calçat.
Per a l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps: “ajudar als comerciants del poble a ser presents en el comerç electrònic és important, ens ajuda a modernitzar-nos i a estar en consonància amb el que passa a casa nostra.” Amb tot ha afegit: “esperem que properament siguin més els comerciants adherits i que els vidrerencs i vidrerenques, així com habitants d’altres poblacions, utilitzin aquesta eina que fomenta el comerç local i de proximitat”.

Continguts relacionats

Back to top button