Actualitat

Vidreres reactiva’t, vals de consum i ajuts directes

L’Ajuntament de Vidreres ha obert tres línies d’ajuts de caràcter extraordinari i sota el projecte de VIDRERES REACTIVA’T. Les ajudes tenen com objectiu ajudar afrontar la situació econòmica derivada pel cessament obligatori de l’activitat degut a la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Les tres línies d’ajuts són:
1. Vals de consum (Tipus A i B) per a persones afectades per la COVID-19 i destinades a bescanviar a comerços i empreses de serveis de Vidreres.  (Veure full informatiu vals de consum)

2. Vals de consum (Tipus C) als participants i premiats del l Concurs de balcons, portes o finestres dins de la programació de la Festa de les Flors a bescanviar als bars i restaurants de Vidreres. (veure full informatiu vals de consum)

3. Ajuts directes a les empreses i autònoms de Vidreres que s’hagin vist afectats en la seva activitat per la COVID-19. S’adjunta a continuació full informatiu i documents de sol·licitud i certificat titularitat bancari, per tal de tramitar l’ajut mitjançant plataforma seu-electrónica de l’Ajuntament. (Veure full informatiu ajuts, Sol·licitud ajuts, Certificat de titularitat bancària

A continuació facilitem els fulls informatius corresponents.

Continguts relacionats

Back to top button