Actualitat

Vidreres participa en la Setmana Europea de Prevenció de Residus

S’ha fet un arbre de Nadal amb ampolles reciclades, i també s’ha après a reciclar la roba amb el Taller Remuda’t que es va fer durant la Festa Petita. 

La Setmana Europea de Prevenció de Residus es va celebrar del 16 al 24 de novembre amb l’objectiu de mostrar i promoure activitats per reduir la generació de residus a municipis i ciutats d’arreu d’Europa. És una iniciativa de la Comissió Europea i Vidreres també es va sumar a la causa.

Amb la col·laboració de totes les famílies de l’Espai d’Orientació Cultural es van recollir més d’un centenar d’ampolles de mides diverses que han servit per elaborar un gran arbre de Nadal que llueix a la recepció del Centre Cívic.

El 18 de novembre es va fer l’activitat conjunta on hi van participar més de 30 nens i nenes de P3, P4 i P5 i les seves famílies. Els ornaments de l’arbre també estan fets amb materials reciclats. Properament es farà difusió d’un vídeo amb tot el procés per fer l’arbre de Nadal. Moltes gràcies!! Sense vosaltres no hauria estat possible! 

A més, el 17 de novembre en el marc de la Festa Petita es va programar el Taller Remuda’t amb la roba vella!. El taller, impulsat pel Consell Comarcal de la Selva, aportava idees senzilles per reconvertir una peça de roba vella en una altra peça de vestir, un complement divertit o un ornament curiós per a la llar. Hi havia tres nivells diferents per triar: el “Mira què fan aquí!”, que constava d’una exposició d’idees creatives i s’oferia la possibilitat de fer un article ràpid i senzill. El segon nivell era el “Vés passant que ara vinc!” per fer un article més laboriós, i per últim hi havia el nivell “En vull més!” per les persones seduïdes per la costura creativa que volien fer-se tot un aixovar. Les peces més utilitzades van ser els texans i les camises d’home, que són les que ofereixen més possibilitats.

>Vídeo resum del taller d’abillaments a Vidreres: https://youtu.be/TrnRByy_Je0
>TV Girona (minut 11:30): https://buff.ly/2YE6Hvx

Recordeu que reciclar és molt important i que ara més que mai ens cal reduir residus. Utilitzeu els contenidors de la recollida selectiva i utilitzeu la deixalleria municipal (de dimarts a divendres de 9 a 13 h i de 15 a 18 h i els dissabtes de 9 a 14 h ).

Continguts relacionats

Back to top button