Actualitat

Vidreres es prepara per acollir la Festa Major!

La tradicional festa tindrà lloc de l’1 al 5 de setembre, tot i que a partir del 25 d’agost ja es començaran a escalfar motors amb algunes activitats.

La Festa Major de Vidreres se celebra al municipi del 31 d’agost al 4 de setembre, si bé la programació comença a escalfar motors el divendres 25 d’agost amb la representació d’una obra inclosa en el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona.

El Dijous 31 d’Agost es celebrarà la tradicional bicicletada nocturna a càrrec del Club BTT Vidreres i l’exhibició de balls, grups locals i combos  (Play Music 2023) a càrrec de Creamus, entre d’altres!

El pregó se celebrarà l’1 de setembre, a les 21:·00 h la Plaça Lluis Companys a càrrec del grup de Teatre Juvenil i d’Adults del Centre Cívic “Kakareo”. També es presentaran els candidats a Hereu i Pubilles 2023-2024. 

Una altra de les jornades fortes serà el dissabte 2 de setembre, amb la celebració del Correbous, el XXXIIè Focs, xocolatada popular i ball al carrer Sant Maurici o el tradicional correfoc. 

El diumenge la programació és molt extensa amb activitats per a tots els gustos i totes les edats. Al vespre  es farà l’acte d’elecció de l’Hereu i la Pubilla d’enguany i comiat del pubillatge actiu a la plaça Lluis Companys. El període de votació serà del 21 d’agost al 3 de setembre a les 18:00h, mitjançant l’apartat de votacions: vidreres.cat/votacions-2023

Cal remarcar el canvi d’ubicació dels següents actes:

Diumenge 3 de Setembre:

19:00 Concert amb la Principal de la Bisbal

20:30 Elecció i comiat del Pubillatge a Vidreres

21:15 Ball de Gala amb la Principal de la Bisbal

Aquests actes els darrers anys es celebraven al Pavelló Municipal. Aquesta edició es canvia la ubicació i es celebraran a la Plaça Lluis Companys, tot buscant un espai ampli i a l’aire lliure.

Els actes emmarcats en la Festa Major s’allarguen fins el dilluns 11 de setembre, amb la celebració de la Diada Nacional i els seus actes institucionals.

A banda, durant tota la Festa Major es pot visitar l’exposició les Coves de Dalí, de Tano Macias, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. També hi ha en marxa un concurs d’instagram amb l’etiqueta #FMVidreres2023. Penja a instagram la teva fotografia de la festa major i etiqueta-la amb #FMVidreres2023 per entrar al sorteig d’un premi!

Recorda:

Què: Pregó de Festa Major

Quan: Divendres, 1 de setembre a les 21:30 h 

On: Plaça Lluis Companys

Consulta tota la programació en el document adjunt!

Continguts relacionats

Back to top button