Actualitat

Vidreres dóna la benvinguda al bon temps amb la Festa de les Flors

L’Ajuntament ha organitzat activitats durant el primer cap de setmana de juny que es podran gaudir presencialment i en línia

Vidreres celebra la Festa de les Flors i dóna la benvinguda al bon temps. La festa tindrà lloc durant el primer cap de setmana de juny, 5 i 6. 

Per l’Ajuntament, és un gran plaer poder celebrar una festa tan maca, després de tota la situació pandèmica i restriccions viscudes. Segons l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, ”Són uns dies plens de color i llum en què esperem que el poble gaudeixi i vegi positivament que el bon temps està arribant, en tots els sentits”. 

L’edició d’enguany està marcada per un concurs de fotografia a Instagram, que es podrà participar des de l’1 al 6 de juny. El concurs consisteix a penjar una fotografia del balcó, porta, finestra o aparador, decorats amb flors, amb l’etiqueta #FlorsVidreres2021. Hi pot participar tothom qui vulgui, tant comerços, entitats i ciutadans. 

Pel que fa al dissabte 5 de juny, a les 12.00h, a la Plaça Primer d’Octubre,  hi tindrà lloc la demostració floral i taller de tècniques senzilles i bàsiques florals, a càrrec de Mònica Vilanova, premiada com a millor florista 2018 a l’Estat Espanyol. A la tarda, a les 18.00h, també s’hi farà una demostració de cuina amb receptes ambientades amb les flors, de la mà de la xef del The Main Restaurant, Vanessa Pijuan. Aquestes activitats tenen les places presencials limitades i es retransmetran en streaming pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Barcelona. 

Diumenge 6 de juny, tindrà lloc l’esperat concert de primavera amb l’Orquestra Selvatana. Per tal que hi pugui accedir el màxim de gent possible, es faran dues sessions de la mateixa representació musical; a les 17.00h i a les 19.00h. 

Per assistir a totes les activitats organitzades, cal inscripció prèvia per telèfon al 972 85 00 67 o al 972 87 50 70, entre el dia 31 de maig i el 4 de juny. Les places són limitades, i totes les demostracions es gravaran i es publicaran a les xarxes socials i canals de comunicació de l’Ajuntament de Vidreres. 

Continguts relacionats

Back to top button