Actualitat

Vidreres commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones amb una programació plena d’activitats 

L’Associació comerciants també se suma als actes amb una campanya a les xarxes socials i el sorteig de 20€ en vals de compra Durant el tot el cap de setmana l’equip de l’Atlètic Vidreres Futbol Sala lluirà en tots els partits un llaç lila de rebuig a la violència

Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, Vidreres ha organitzat un seguit d’activitats per sensibilitzar i erradicar la violència de gènere.

La programació inclou un taller de defensa personal per a dones, la presentació del llibre “Las mil y una casas” de l’escriptora local Liliana Maffiote, la xerrada “Parlem de violència de gènere, avui”, una sessió de Cinefòrum i la representació de l’obra de teatre “Homes que estimen” a càrrec de l’entitat Cultivant Igualtat. 

Dissabte 25 de novembre, durant tot el dia al carrer Catalunya, davant de la Fleca Companyó,  l’Associació comerciants s’ha sumat a les reivindicacions animant als veïns a fer-se una fotografia i compartir-la a les xarxes socials amb el #noalaviolenciadegenere. Entre tots els participants es sortejaran 20€ en vals per bescanviar als establiments associats.   

Des de l’Ajuntament de Vidreres, la regidora Cristina Arcaya,  ha animat als veïns i veïnes a participar activament de les activitats destacant la implicació de les entitats i la col·laboració ciutadana per construir una societat lliure de violència de gènere. Arcaya ha animat també a compartir a les xarxes socials el vídeo coreografia del Club Twirling Gimnàstic Vidreres. 

Amb aquest conjunt d’activitats, el municipi busca no només crear consciència, sinó també promoure un canvi cultural que posi fi a aquesta xacra social. 

Les activitats compten amb la col·laboració de diverses persones i entitats, entre elles l’Escola de Música Municipal de Vidreres, el Grup Vitraris Cultura, l’Associació Fem Visibles, la Victòria col·lectiu feminista i l’Escola d’Arts Gràfiques que pintarà un mur commemoratiu a l’entrada de municipi. 

La programació s’inicia avui, 21 de novembre i culminarà dissabte 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

Podeu consultar el detall de la programació a l’agenda d’activitats de vidreres.cat, a les xarxes socials de l’Ajuntament i al següent cartell:

Continguts relacionats

Back to top button