Actualitat

Vidreres aprova la delegació de competències en matèria de prevenció d’incendis al Consell Comarcal de la Selva

Es preveu un major control de les finques per tal que s’evitin incendis forestals al municipi

Serà el Consell Comarcal qui farà la gestió i el seguiment i qui requerirà als propietaris el manteniment de les finques

Vidreres ha aprovat en la sessió del ple ordinari d’octubre la delegació de competències en matèria de prevenció d’incendis al Consell Comarcal de la Selva. Amb aquesta mesura, el consistori municipal vol que es porti un major control de l’estat de les diferents parcel·les de municipi per evitar incendis.

Amb aquesta cessió de competències, és el municipi qui guanyarà, així ho ha destacat Jordi Camps, alcalde de Vidreres: “L’objectiu és tenir totes les parcel·les del poble en bon estat i que els propietaris facin el correcte manteniment per evitar així possibles incendis i, a la vegada, mantenir-les en bon estat”.

Des d’ara, serà el Consell Comarcal l’encarregat de fer la gestió de les 581 parcel·les del municipi, i serà l’encarregat de fer la gestió i el seguiment d’aquelles que no es trobin en un correcte estat i requerir als propietaris el seu manteniment per deixar-les en òptimes condicions.

La delegació de competències en matèria de prevenció d’incendis al Consell Comarcal de la Selva s’ha aprovat per unanimitat.

Podeu recuperar les intervencions del Ple des del canal Youtube de l’Ajuntament https://www.youtube.com/watch?v=if7IvL_Qkpo 

Per a més informació

comunicacio@vidreres.cat

www.vidreres.cat

Continguts relacionats

Back to top button