Actualitat

Vidreres amb els afectats per l’esclerosi múltiple

L’Ajuntament de Vidreres s’adhereix a la 26a edició del “Mulla’t” per l’esclerosi múltiple que enguany tindrà lloc el dia 14 de juliol, a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple per a la investigació de la malaltia. 

El Mulla’t fa 26 anys i durant aquest  temps ha donat a conèixer l’esclerosi múltiple, una malaltia neurològica sense cura, de manera lúdica i festiva, fent un salt a l’aigua com a símbol de solidaritat amb les persones amb Esclerosi Múltiple. L’aniversari d’aquest any obre el Mulla’t al mar i omple Catalunya d’activitats paral·leles perquè tothom es pugui mullar.

De fet, mulla’t és una acció de sensibilització social i de solidaritat. Un acte de participació ciutadana i de captació de fons, amb l’objectiu de crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la investigació de l’esclerosi múltiple al nostre país.

Des del 1994, cada any es convida a tothom a “mullar-se” en el sentit literal de la paraula, llençant-se a l’aigua de la piscina més propera per a col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple. A Catalunya, el Mulla’t s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i compta amb el suport de més de 600 piscines arreu de Catalunya.

L’esclerosi múltiple és una malaltia del sistema nerviós central que afecta el cervell i la medul·la espinal.

Continguts relacionats

Back to top button