Actualitat

Un any més arriba el projecte de Brigades Joves a Vidreres

El projecte de les Brigades Joves arriba un any més a Vidreres. Un projecte que té com a objectiu donar l'oportunitat d'entrar per primera vegada al món laboral, durant els mesos de juliol o agost, a joves d'entre 16 i 20 anys. D'aquesta manera els joves poden adquirir experiència a partir d'un procés formatiu en un entorn laboral com és l'Ajuntament de Vidreres.

El projecte acull fins a 10 joves i, un estiu més, com es fa des de l’any 2015, dues d’aquestes places són reservades per a joves amb discapacitat.

El contracte que s’ofereix és de 20 hores setmanals, distribuïdes de dilluns a divendres, i amb horari de matí i/o tarda, segons les necessitats del servei on es destina cada jove.

Les tasques a realitzar dels joves seran atenció al públic, servei d’intercanvi de llibres i bibliopiscina, preparatius per a esdeveniments variats, o tasques de manteniment diverses als equipaments, entre d’altres.

El procés de selecció dels joves es regirà per les bases específiques publicades en el tauler d’edictes de la Corporació i a la pàgina web de l’Ajuntament. El període per a presentar les instàncies s’iniciarà el divendres 24 de maig fins al dijous 6 de juny.  

Amb aquesta iniciativa també es pretén que els joves puguin adquirir valors com el treball en equip, el compromís i la responsabilitat, col·laborant així en les tasques necessàries per al manteniment i funcionament del municipi.

Podeu consultar les bases i tota la documentació i terminis aquí

Continguts relacionats

Back to top button