Actualitat

Torna la Jornada de portes obertes del Centre Cívic de Vidreres

La setmana del 18 al 22 de febrer  el Centre Cívic de Vidreres obre les portes a tots els interessats en conèixer l’oferta de cursos i activitats, que es porten a terme al mateix centre.
 
Un any més, les Jornades de Portes Obertes esdevenen unes dates molt especials per al Centre Cívic, una ocasió perfecte perquè pugueu conèixer de primera mà el centre, les instal·lacions, l’oferta formativa i un ampli ventall d’activitats culturals i de promoció de la salut. Podreu entrar a les aules i veure com es realitzen les activitats, com treballen els professionals i aclarir amb ells qualsevol dubte o pregunta després de la sessió. També, si voleu, podreu entrar a les aules on els vostres fills i filles fan les activitats i gaudir-la de forma conjunta amb ells i els professors i professores.
 
Són activitats pensades perquè gaudiu i que aquests dies mereixin un lloc preferent a la vostra agenda. Sigueu protagonistes d’aquestes jornades de descoberta i participeu en l’oportunitat d’esdevenir un element clau en la vida i activitat cultural del municipi.
 
Veniu a conèixer el Centre Cívic de Vidreres! Seria tot un gust poder comptar amb la vostra presència.

Continguts relacionats

Back to top button