Actualitat

S’anul·la la Festa Major de Vidreres per evitar contagis de la Covid-19

Els actes programats no són compatibles amb les mesures de seguretat per evitar contagis

Davant de la situació que s’està vivint a tot Catalunya i seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya s’anul·la la Festa Major de Vidreres per evitar contagis i rebrots.

El programa que es va presentar ja comptava amb una llista de restriccions per evitar els contagis (com aforament limitat, reserva d’entrades prèvies, distanciament social i mesures higièniques entre d’altres), tot i així l’evolució de la situació sanitària ha fet que es cancel·li la Festa Major d’enguany que s’havia de celebrar del 3 al 7 de setembre.

La raó és que les autoritats desaconsellen la celebració d’actes multitudinaris i cal esser prudents i responsables, tal i com afirma l’alcalde Jordi Camps “en tot moment hem estat pendents de l’evolució de la pandèmia, hem fet i refet la programació de Festa Major moltes vegades per intentar adaptar-la, però el primer són les persones i la seva salut. Tot i que ens sap molt greu aquest any ens cal ser prudents i quedar-nos a casa”.

Tot i que es desconeix si es podran recuperar les activitats suspeses, el consistori segueix molt pendent de l’evolució de la pandèmia per decidir si és possible reprogramar alguna activitat quan no hi hagi risc de contagi o si les activitats es reprogramaran ja de cares al setembre del 2021.

Des del consistori es vol remarcar l’agraïment a tots els voluntaris i entitats que han treballat de valent tot aquest temps per celebrar una Festa Major que finalment no ha estat possible. Gràcies per la feina feta!

Continguts relacionats

Back to top button