Actualitat

S’anul·la la consulta del Correbous prevista pel diumenge 15 de març

S’anul·la la consulta seguint les indicacions de la Generalitat en matèria de sanitat degut a la crisi del coronavirus

Dijous, 12 de març del 2020
Arran de l’epidèmia del coronavirus i atesa l’activació en fase d’Emergència 1 del Pla d’actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, l’Ajuntament de Vidreres ha adoptat diverses mesures de prevenció amb la finalitat de contribuir a la seva contenció. Una de les mesures és l’anul·lació de la consulta prevista per diumenge que havia de decidir el futur del Correbous.

Aquest vespre l’alcalde el municipi, Jordi Camps, s’ha reunit amb les dues entitats implicades per parlar de la mesura, avisar-los personalment i traçar línies de futur de cares a una nova data de la consulta.

Hi havia 6.566 vidrerencs i vidrerenques cridats a votar en el referèndum d’aquest diumenge, que havia de decidir la continuïtat dels correbous al municipi, sigui quina sigui la xifra de participació i la diferència de vots. La cita prevista era diumenge 15 de març de 9 a 19 h al Centre Cívic, això no obstant es resta a l’espera de l’evolució del brot per decidir una nova data.

Per Camps “ens veiem obligats a anul·lar la consulta per causes de força major. Ara el principal és que no s’estengui el virus i tan aviat aquest estigui controlat celebrarem la consulta tal i com estava prevista”.

Continguts relacionats

Back to top button