Actualitat

Sabem que ets tu! Cuidem Vidreres entre tots!

L’objectiu és sensibilitzar als veïns i veïnes de la importància de seguir algunes recomanacions i normes bàsiques per conviure plegats.
 
L’Ajuntament de Vidreresha iniciat una campanya per recordar i incentivar alguns hàbits fonamentals de civisme entre la ciutadania. 

Sabem que ets tu! Amb aquest eslògan l’Ajuntament posa en marxa aquesta campanya destinada a fomentar el civisme i afavorir la convivència ciutadana. 
En aquesta primera fase s’incideix en aquells àmbits on actualment el consistori ha detectat més mancances, com ara l’ús incorrecte dels contenidors, la cura dels gossos a la via pública o la brutícia en voreres. L’augment d’actituds incíviques que es viuen al municipi darrerament, sobretot pel que fa a abocament de residus on no toca, ha fet decidir a l’Ajuntament per intervenir de manera més contundent a través de les sancions. L’Ajuntament ha anunciat que les mesures per combatre-ho se centraran en multes que s’estipulenen l’Ordenança dels espais d’ús públic i civisme.
 
La campanya demana la coresponsabilitat de la ciutadania en el manteniment de l’espai públic i pretén que els propis ciutadans puguin senyalant aquells que ho fan malament. Fins i tot es posarà en marxa un dispositiu especial de seguretat on, a més de reforçar el servei de vigilància en punts concrets s’han incorporat, també, unitats sense uniforme com a mesures especials per tal de poder identificar i detenir a l’autor o autors del mas ús de les àrees d’escombraries i altres punts de la vila.

Continguts relacionats

Back to top button