Actualitat

Resum d’informació d’interès referent a la setmana actual

26 d’Abril de 2020

 • Segueixen els controls Policials per evitar els desplaçaments innecessaris; controls per part de les patrulles de la Policia Local que també s’han portat a terme als camins veïnals, entre d’altres. També s’han precintat parcs infanls de cares a les sordes previstes d’infants d’aquest Diumenge 26 d’Abril.
 • Davant la previsió de fortes pluges durant la setmana, la Policia local va procedir a tallar l’accés de pas de les rieres, passos inundables i punts crícs. En aquesta línia, durant la nit on es van intensificar les fortes pluges, es va vetllar per controlar els cabals de les rieres i zones inundables. No obstant, el temporal ha esdevingut sense cap incident a tenir en compte al nostre municipi.
 • En matèria de salut, el dilluns 20 d’Abril es va iniciar el reparment de les mascaretes per part de la Generalitat de Catalunya. Aquest reparment s’està fent a través de les farmàcies i s’ha posat a disposició un manual per la dispensació d’aquestes màscares (enllaç al final d’aquest document).
 • Les voluntàries que han estat treballant aquestes setmanes en la confecció de mascaretes, comencen a treballar aquest cap de setmana en la confecció de mascaretes per nenes i nens de fins a 12 anys.
 • Gràcies a l’empresa Covidmakers, el divendres 25 d’Abril vam poder reparr fins a 15 viseres protectores per el personal del Centre d’Atenció Primària (CAP).
 • Recordar que tenim a disposició, des del Servei d’Habitatge municipal, l’atenció telefònica per informar sobre les mesures que s’estan aprovant en relació a l’habitatge. L’Atenció es de Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h al 682.52.71.17.
 • S’han portat a terme cursos formaus per part de la Diputació de Girona adreçats a empreses i autònoms amb l’objecu de resoldre dubtes i orientar en relació a ERTOS, mesures laborals, moratòries i altres mesures fiscals.
 • Nou taller gratuït “La crisi d’avui, una oportunitat per la reputació”, organitzat per la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols (enllaç a l’apartat final).
 • Es va fer efecva la compra de 2.665kg d’aliments i productes de higiene personal per poder reparr al Banc d’Aliments. Agrair en aquesta línia l’aportació de l’empresa “Limpiezas Barcino” de productes de neteja que va efectuar durant la setmana.
 • En relació a l’anterior punt, aquesta setmana s’ha efectuat la distribució dels aliment a les 99 famílies que ho han sol·licitat a través de serveis socials i procedents del Banc d’Aliments de Vidreres. En coordinació amb la Regidoria d’Ensenyament i Cultura, també s’ha fet arribar als 45 alumnes de les Escoles Municipals aquells dossiers formaus que eren necessaris per poder realitzar les tasques educaves. La preparació i distribució d’Aliments s’ha coordinat a través de la Regidoria de Benestar i gràcies a la feina de la Brigada Municipal, personal de Consergeria de l’Ajuntament, la coordinadora del Pla de Ciutadania i tots els voluntaris i voluntàries. Gràcies a tots ells per las tasca social tant important que s’està fent en aquests moments.
 • De manera coordinada entre la Regidoria de Medi Ambient, la Brigada Municipal i l’empresa de jardineria “Disseny Verd”, al Carrer Costa Brava s’han realitzat un recull d’actuacions que responen a la implantació d’espècies vegetals amb l’objecu que siguin segures des del punt de vista de mobilitat i seguretat ciutadana.
 • S’han iniciat els treballs per substuir l’enllumenat de tot el Centre Cívic per tecnologia LED, amb l’objecu de seguir en la línia de la sostenibilitat energèca que es proposa des de la Regidoria d’Urbanisme.
 • Segueix en funcionament dos vegades per setmana la neteja/desinfecció de punts d’escombraries de tots els barris i urbanitzacions del nostre municipi, així com les zones mes transitades del nucli urbà.

Enllaços d’interès actual

Continguts relacionats

Back to top button