Actualitat

Resum d’informació d’interès referent a la setmana actual

18 d’abril de 2020

 • Aquesta setmana s’han repartit un total de 500 mascaretes entre totes les farmàcies de Vidreres. Tots els agraïments, un cop més, a les voluntàries per fer possible l’abastiment de mascaretes a gran part del nostre municipi i a l’empresa Germans Canals que han tornat a facilitar les bosses.
 • Des de l’Àrea de benestar, des de l’inici de la situació actual s’estan efectuant trucades a la gent gran del nostre municipi per conèixer en quina situació estan i si requereixen d’ajuda de qualsevol tipus.
 • En col·laboració amb el Banc d’Aliments i a través de la coordinadora de serveis socials i els voluntaris/es, aquesta setmana s’han començat a preparar les caixes d’aliments que la setmana vinent es faran arribar a les famílies usuàries d’aquest servei.
 • Aquelles persones que tinguin dubtes sobre les mesures que s’estan aprovant en relació amb habitatge, des del Servei d’Habitatge Municipal us donarem resposta. Pots contactar-hi trucant o enviant un missatge al següent telèfon habilitat: 682527117 (Alícia). Us atendrem de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00h.
 • Per motius de neteja i sanitat, aquesta setmana s’han portat a terme actuacions que s’emmarquen en el manteniment de zones verdes, jardins i vies públiques del municipi. Aquestes tasques son considerades essencials en el marc d’estat d’alarma en el que ens trobem; es per això que des de la Regidoria de Medi Ambient s’està treballant per seguir en aquesta línia de manteniment.
 • En aquesta mateixa línia, dos vegades per setmana es segueixen portant a termes les neteges/desinfeccions de punts d’escombraries de tots els barris i urbanitzacions del nostre municipi, així com les zones mes transitades del nucli urbà. 
 • Des de l’Escola Municipal de Música de Vidreres, s’ha iniciat una campanya per poder felicitar a tots aquells nens i nenes d’entre 1 i 14 anys. Aquesta felicitació es fa arribar directament a les famílies que ho sol·liciten i, prèvia autorització, es penjen a les xarxes socials de l’Ajuntament de Vidreres. Per poder-ho sol·licitar, s’ha d’enviar un correu electrònic a la següent direcció habilitada: centrecivic@vidreres.cat
 • En el cas no poder utilitzar la web per no disposar d’internet i estar més acostumat a utilitzar el telèfon, es pot demanar aquest tipus de visita també trucant al següent número de telèfon habilitat 93 326 89 01 de dilluns a divendres (no festiu) de 8 a 20h.
 • Recordem que la deixalleria municipal segueix tancada des de l’inici de l’estat d’alarma. No obstant, està a disposició de tots els veïns i veïnes el servei de recollida de voluminosos i esporga. S’ha de sol·licitar la recollida amb un dia d’antelació als següents telèfons de contacte: 937 653 151 i 615 392 146
 • En sessió plenària el passat 9 d’Abril, es va aprovar un pressupost municipal flexible per poder triplicar les ajudes socials per fer front a la crisi de la COVID-19.
 • Per part del govern central, aquest mateix Dimecres 15 d’Abril es va aprovar l’ajornament de la presentació dels següents impostos per aquelles pimes i autònoms que facturin un import inferior a 600.000 euros: Impost Sobre el Valor Afegit, Impost Sobre la Renda de les Persones Físiques (Pagaments a compte), Impost de Societats (Pagament a compte).
 • Com a última dada, els controls policials per evitar desplaçaments innecessaris. Els últims dies, la Policia Local ha fet més de 20 controls a tot el terme municipal de Vidreres on el 70% de les multes s’han posat a gent que s’han desplaçat i d’altres amb problemes d’ocupació

Continguts relacionats

Back to top button