Actualitat

Restriccions d’aparcament i asfaltatges a la zona esportiva.

La mobilitat era un problema històric d’aquesta zona i amb aquestes millores s’ha adequat l’entorn dels Horts d’en Pere Pau.

L’entorn del pavelló de Vidreres ara és més segur gràcies a les millores realitzades que resolen problemàtiques de mobilitat en la zona. Amb aquestes actuacions, que consisteixen en restringir zones d’aparcament en la part frontal d’aquest espai, s’avança  en el Projecte d’ordenació de l’entorn del Pavelló que té l’àmbit d’actuació en l’accés de la carretera de Lloret al pavelló i l’execució del vial pavimentat que ordena el trànsit rodat en aquest àmbit.

Fins ara estava permès l’aparcament a la zona d’entrada d’aquest espai. Després de diferents peticions i amb una prèvia valoració per part dels tècnics municipals, es restringeix l’aparcament en aquesta zona tenint en compte el perill que suposava en certes hores, on l’afluència de gent en aquest espai era considerable. Cal recordar que aquest és un espai molt transitat per a nens i nenes que utilitzen el pavelló per diferents activitats lúdiques/esportives. És per això que, per garantir la seguretat de tots els usuaris, s’ha restringit aquest espai tenint en compte l’àmplia oferta d’aparcament existent a la resta de la zona. Aquesta restricció forma part de l’inici d’un pla d’actuacions que s’ampliarà properament.

També es contempla l’asfaltatge de la zona que envolta l’esplanada de davant de l’equipament esportiu per fer-lo més accessible tot respectant la convivència entre els veïns i veïnes de la zona i els usuaris de la Zona Esportiva.

Aquestes actuacions estan previstes que s’executin al llarg del 2021.

Continguts relacionats

Back to top button