Actualitat

Recta final de la temporada del mosquit tigre

Encetem el mes d'octubre, un mes clau en la lluita contra el mosquit tigre, ja que bona part de les postes d'ous que realitzen durant aquest període, actuaran de reservori per la primavera vinent.

Venim d’un setembre amb diversos episodis de pluges al territori que han fet augmentar la presència del mosquit tigre. Durant tot l’octubre i part del novembre les femelles es mostren més agressives i en patim les conseqüències, sobretot si venen dies de bonança i fem vida a l’exterior.

És important que a final de temporada mantinguem les mesures de prevenció per evitar la seva proliferació. Recordeu que hem d’evitar que quedi aigua estancada en objectes i recipients, buidant-los i posant-los cap per avall i tapar dipòsits i bidons on emmagatzemem aigua.
Tota la feina que fem entorn a la prevenció aquests dies no només tindrà efectes immediats, sinó que limitarem els mosquits de la propera temporada.

ESTACIÓ D’AVISOS DE LA SITUACIÓ METEOROLÒGICA

Aquesta passada nit s’han registrat acumulacions de precipitació arreu de les comarques gironines, tot i que de manera més important a les comarques del Gironès i la Selva.

Continguts relacionats

Back to top button