Actualitat

L’Ajuntament de Vidreres convoca una trobada per a engrescar als joves a participar en el pubillatge vidrerenc

L’Ajuntament de Vidreres convoca una trobada de joves que han nascut l’any 2006 per a engrescar-los a participar en el pubillatge vidrerenc.

Aquest acte, que consistirà en un petit refrigeri i una xerrada informativa, tindrà lloc el dimecres 12 de juny a les 20 h al Casino La Unió. Hi assistiran el Pubillatge Local i Comarcal vigent, l’Alcalde, Jordi Camps i la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Anna Soler. 

Les pubilles i els hereus representen l’orgull del municipi en tots els actes i festes populars i tradicionals del nostre poble, tant a Vidreres com a pobles de la comarca i tot Catalunya. El pubillatge participa en esdeveniments local com el dia del Ranxo, la Festa Major, la Festa de les Flors, la Festa de la vellesa i la benvinguda dels Reis d’Orient. Així com d’actes de pubillatge en l’àmbit comarcal i nacional. 

Des de l’Ajuntament s’ha enviat una carta a tots els joves que han nascut l’any 2006 convocant-los en la trobada del pubillatge. 

Us animem a participar-hi per fer més gran la història i tradició de Vidreres. 

Per a les inscripcions o aclariments us podeu dirigir al Centre Cívic Francesc Llobet, o bé trucant al telèfon 972 85 00 67 – 972 87 50 70 o l’adreça electrònica: promocioeconomica@vidreres.cat

Continguts relacionats

Back to top button