Actualitat

Pas endavant en el carril bici que unirà Vidreres, Maçanet de la Selva, Riudarenes i Sils

Aquest divendres al matí l’alcalde Jordi Camps s’ha reunit amb responsables dels Ajuntaments de Riudarenes, Sils i Maçanet de la Selva, amb la Diputació de Girona i amb responsables dels centres educatius de les quatre localitats per avançar en el projecte del Rimavisi
 
Divendres, 31 de gener del 2020
En la reunió d’aquest matí s’ha fet un repàs als acords presos i s’ha revisat la feina duta a terme fins el moment per part dels Ajuntaments implicats.
La Diputació de Girona ha exposat el tancament del projecte executiu que ha permés avançar en els traçats que calen per unir els quatre municipis. Al mes de març les parts implicades es tornaran a trobar per revisar els traçats definitius per fer realitat el projecte ben aviat. 
També s’ha fet una proposta de calendari d’execució i disponibilitat pressupostària. 
 
Rimavisi és un projecte que sorgeix com a resposta a la petició de les comunitats educatives de Riudarenes, Maçanet, Sils i Vidreres, de construir uns camins o adequar els ja existents per la circulació en bicicleta entre aquests quatre municipis, i dintre d’aquests unir els diferents centres educatius de cada poble.
Partint de la idea de que la bicicleta és el mitjà de transport idoni perquè els joves es desplacin als seus respectius centres escolar de forma autònoma i segura, la construcció d’aquests carrils contribuiria també al desplaçament ecològic i saludable de la resta de la població, així com també al foment d’un turisme de qualitat i a la pràctica de l’exercici físic.
 
Els centres educatius implicats són: l’Escola Josep Boada de Riudarenes, l’Escola Jacint Verdaguer de Sils, l’Escola els Estanys de Sils, l’Institut de Sils, l’Escola Sant Iscle de Vidreres, l’Escola Salvador Espriu de Vidreres, l’Institut de Vidreres, l’Escola Sant Jordi de Maçanet de la Selva, l’Escola de Maçanet de la selva i l’Institut de Maçanet de la Selva. 

Continguts relacionats

Back to top button