Actualitat

Operació conjunta dels Mossos d’Esquadra i les policies locals ha permès desmantellar una plantació de marihuana

Una operació conjunta dels Mossos d'Esquadra i les policies locals de Vidreres i Caldes de Malavella ha permès desmantellar una plantació de marihuana amb 476 plantes a la urbanització Santa Ceclina de Vidreres.

L’actuació va començar per part de la Policia Local de Caldes de Malavella mentre feia una patrullatge per aquesta urbanització que limita entre els dos municipis. Allà va descobrir un home fugint que va deixar una motxilla on hi havia el seu passaport. A partir d’aquí el cos es va coordinar amb la Policia Local de Vidreres i els Mossos d’Esquadra per fer un operatiu de vigilància nocturn. L’endemà al matí, els agents van entrar i van emportar-se les 476 plantes de marihuana que hi havia al terreny.

La investigació policial continua oberta tot i que de moment no s’ha realitzat cap detenció.

La plantació de marihuana estava ubicada en un terreny darrera d’un mur que el separava d’una casa. A més, tenien unes estructures de ferro per cobrir-les amb plàstic per fer un hivernacle.

Amb aquesta actuació conjunta queda palesa la bona sintonia i col·labroació efectiva entre els diversos cossos policials, tal i com han destacat l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps i el cap de la policia Local de Vidreres, Raul Real.

Continguts relacionats

Back to top button