Actualitat

Nou Procediment d’Habilitació dels Allotjaments Turístics (establiments hotelers, apartaments turístics, establiments de turisme rural i càmpings)

A partir del 8 d’octubre la tramitació de l’habilitació dels Hotels, Apartaments Turístics, Turisme Rural i Càmpings (i la posterior inscripció al Registre de Turisme de Catalunya) s’inicia des del portal de la Finestreta Única Empresarial (FUE), Canal Empresa. Per tant, no us heu de dirigir ni presencialment ni telemàticament al vostre ajuntament per a presentar aquest tràmit.

Un cop l’ajuntament hagi confirmat les dades definitives de l’habilitació (altes, modificacions i baixes) a la Generalitat, l’Oficina de Gestió Empresarial, farà la inscripció al Registre de Turisme i ho comunicarà a l’ajuntament i al titular de l’activitat.

Totes les comunicacions seran electròniques i per a enviar la documentació el titular haurà de disposar de certificat digital de persona física, física vinculada o jurídica, segons el cas. En el cas de persona física també s’accepta la identificació digital amb IDcat Mòbil.

A les fitxes de tràmit trobareu la informació dels requisits i documents que s’han d’enviar segons el cas i el tipus d’allotjament. En el cas de càmpings de més de 1.500 unitats d’acampada, subjectes a autorització ambiental, les altes i les modificacions s’han de presentar davant l’OGAU corresponent. En aquesta pàgina trobareu el contacte de les OGAU.

Més informació aquí

Quadre informatiu dels establiments turístics

Continguts relacionats

Back to top button