Actualitat

Neteja i aclarida de les copes dels pins de la Pineda d’en Masó

L’actuació es farà durant les darreres setmanes de desembre i les primeres de gener.
 
Durant les properes setmanes, darreres de desembre i primeres de gener, està prevista l’actuació específica de neteja i aclarida de les copes dels pins de la Pineda d’en Masó. La citada actuació forma part dels treballs de neteja i aclarida dels arbres de la Pineda d’en Masó que ja es van iniciar fa uns mesos per motius de seguretat ciutadana, mobilitat i sanitat vegetal, d’acord a dos informes tècnics, un de febrer de 2018 i l’altre de juliol de 2019.
 
Aquesta actuació específica és complementària i necessària després d’haver realitzat la tasca de reducció de la densitat d’arbrat a la Pineda d’en Masó, ja que permetrà retirar les branques elevades mortes i malaltes, i per altra banda, dotar als pins existents d’espai aeri suficient i adequat per un creixement i desenvolupament correcte. L’actuació també atén a motius de sanitat vegetal i de creixement idoni dels pins, ja que aquesta espècie requereix una dimensió aèria i radicular major que altres arbres de mida inferior o arbustos.  
 
Volem agrair la paciència i comprensió dels veïns per l’actuació que es portarà a terme en els propers dies i que els pot generar cert soroll i inconvenients. Així mateix, volem reiterar que el motiu de l’actuació és precisament preservar la pineda d’en Masó i respon a la voluntat municipal de garantir la seguretat dels espais públics, preservant espais verds emblemàtics com la Pineda.

Continguts relacionats

Back to top button