Actualitat

Molt més que llibres i paraules, l’obra de La llibreria de l’avi Josep!

La llibreria de l’avi Josep és una obra musical, màgica i entranyable que farà que els petits aprenguin dels grans i la importància dels llibres i la lectura.
 
És un espectacle teatral i musical adequat a tots els públics, però sobretot, dedicat als més petitons de la casa. Els menuts aprendran, entre riures, escenes i actuacions, els valors que poden oferir els llibres i la lectura, amb les seves apassionants històries i aventures.
 
L’avi Josep té una llibreria a un barri on no entra gairebé ningú i en morir, deixa la seva estimada botiga de llibres al seu nét, l’Àlex, a qui mai li han preocupat massa els llibres del seu avi. Al cap de poc de tenir la botiga, l’Àlex decideix vendre-la, però els llibres tenen alguna cosa a dir sobre aquesta decisió.
 
Us esperem a tots i a totes, aquest diumenge 20 de gener, en aquesta divertida actuació de la mà de la companyia l’Últim Vagó al Teatre Casino de Vidreres, amb la col·laboració de La Xarxa Vidreres. Podeu fer-ne difusió entre amics d’altres pobles i aconseguir invitacions a la biblioteca de Vidreres, a més a més, si és el vostre aniversari durant el mes de gener, rebreu un petit obsequi per a celebrar-ho. Imprimiu la butlleta adjunta!
 
Fins aviat!!

Continguts relacionats

Back to top button