Actualitat

L’himne de l’Atlètic Vidreres FSCE, candidat a “Millor himne de l’octubre” al concurs de Catalunya Ràdio

L’himne de l’Atlètic Vidreres FSCE està entre els candidats a “Millor himne de l’octubre” al concurs que organitza el programa ‘Tot Gira’ de Catalunya Ràdio. L’emissora i el programa ja fa dos anys que organitzen el concurs a “Millor Himne de l’Esport Català Amateur”. Cada mes hi ha un total de tres candidats, i el guanyador de cada mes passa a la final (en aquest cas serà a l’abril de 2020).

Aquest diumenge 27 d’octubre, l’Atlètic Vidreres FSCE entrarà com a un dels candidats a ser l’himne del mes d’octubre. Entre les 19 i les 20 h, l’himne sonarà a tot drap per Catalunya Ràdio!

L’himne parla de Vidreres, dels jugadors, els valors i del club. L’entitat, a més, destaca que l’himne és especial perquè els nens/es que fan els coros van ser els primers que van formar-se a la base del club. En aquell moment formaven part de les plantilles de Benjamins i Alevins, i avui dia alguns d’ells estan ja a les categories de Cadets i Juvenils.

Escolta l’himne!

Per aquest motiu, des del club es destaca la il·lusió per fer sonar Vidreres i el club per tot Catalunya i fins i tot arreu del món, ja que hi ha oients que que escolten l’emissora a través d’internet. 

Com es podrà votar?
 
1.- A partir de diumenge a les 19 hores ja podeu votar, fins dissabte 2 de novembre a les 16 h.
2.- Per votar cal que aneu a la web de Catalunya Ràdio (www.ccma.cat/catradio) i us registreu com a usuaris.
3.- Un cop registrats us permetrà fer la vostra votació a la secció de PARTICIPACIONS
 
*RECORDEU: Les votacions són des del diumenge 27 a les 19 h fins al dissabte 2 de novembre a les 16 hores.

Continguts relacionats

Back to top button