Actualitat

L’Àrea de Promoció Econòmica de Vidreres ofereix suport als empresaris, emprenedors, treballadors i aturats en millorar la seva situació laboral

L’àrea ha tingut un paper fonamental en la dinamització econòmica del municipi el darrer any. El 2023 es van gestionar 67 ofertes de treball i es va assessorar a 66 noves empreses

L’Àrea de Promoció Econòmica de Vidreres ha liderat, en el darrer any, diverses iniciatives per a estimular l’activitat empresarial i fomentar l’ocupació al municipi.

Amb l’objectiu d’impulsar el creixement econòmic local, l’Àrea ha treballat per a esdevenir un punt de referència des d’on brindar suport a empresaris, emprenedors, treballadors i aturats per a millorar la qualitat dels seus negocis o la seva situació laboral. 

Segons les dades recollides, el 2023 es van gestionar un total de 67 ofertes de treball a través del servei de promoció econòmica i es van assessorar 66 empreses de nova creació. A més, es va treballar activament amb la inserció laboral de 46 persones amb risc d’exclusió social mitjançant els programes especialitzats de la Fundació Gentis (MAIS, SOC-ORIENTA, SIOAS) i el Programa de Suport a les Dones en els Àmbits Rurals i Urbà del Grupo Hada.

També es va impulsar diverses activitats de formació empresarial i professional per a millorar les capacitats dels empresaris locals i augmentar la competitivitat del teixit empresarial de la zona.

El Regidor de Turisme i Reactivació Econòmica, Gerard Morgado, ha expressat la seva satisfacció amb els resultats aconseguits fins ara: “La feina de l’Àrea de Promoció Econòmica ha estat fonamental per dinamitzar l’activitat econòmica del municipi i donar suport als nostres empresaris i emprenedors. Seguirem treballant en aquesta línia per a mantenir el ritme de progressió”.

Aquest 2024, l’Àrea de Promoció Econòmica de Vidreres té l’objectiu de continuar essent un motor clau per al desenvolupament local i seguirà treballant per acostar-se, encara més, als negocis. Es preveu seguir impulsant el suport empresarial i l’ocupació, alhora que ja ha posat en marxa noves iniciatives com la creació d’un espai de co-working i la implementació de la plataforma ‘A casa en un clic’, entre altres. 

Continguts relacionats

Back to top button