Actualitat

L’Ajuntament de Vidreres s’adhereix al programa Benestar i Comunitat

És un dels punts tractats al ple ordinari celebrat telemàticament ahir al vespre

El ple d’ahir de l’Ajuntament de Vidreres va aprovar el conveni marc de col·laboració amb el Consell Comarcal de la Selva per a la realització de les accions del programa finançat per Dipsalut de Benestar i Comunitat 2020-2023, amb l’objectiu d’ajudar als veïns més desfavorits de la població a una major integració social i a millorar la seva qualitat de vida. 

A través d’aquest programa, el Consell Comarcal amb la col·laboració de Creu Roja i Càritas impulsarà projectes i accions que contribueixin a l’assoliment dels objectius de salut i integració a Vidreres, després d’un treball de diagnosi per detectar les necessitats de la localitat. El conveni ha estat aprovat per unanimitat amb tots els partits. 

Alhora, es va aprovar el nou conveni de delegació de competències de gestió de residus municipals i neteja viària entre l’Ajuntament i l’ens comarcal.  

En la sessió plenària també es va aprovar inicialment modificar el redactat de l’ordenança municipal de circulació, així com l’apartat relatiu a l’estacionament del quadre d’infraccions i sancions de l’ordenança. Mitjançant aquestes modificacions es vol establir un límit d’utilització del lloc de recàrrega de vehicles elèctrics de 2 hores des de l’inici d’aquesta, amb una sanció de 100 euros pel seu incompliment. També se sancionarà el fet d’estacionar en un lloc de recàrrega elèctrica sense fer ús d’aquest sistema. 

Al final de la sessió es va aprovar la declaració de Vidreres Municipi Feminista, amb el suport unànime de tots els partits polítics. 

Continguts relacionats

Back to top button