Actualitat

L’Ajuntament de Vidreres regularà la contaminació odorífera

Es regularà i s’aportaran solucions per evitar les molèsties ocasionades als ciutadans per les olors provinents de les indústries del municipi.

En la sessió ordinària del ple de l’Ajuntament de Vidreres celebrada el dimarts 10 d’octubre, es va fer l’aprovació inicial de l’Ordenança reguladora per a prevenir i corregir la contaminació odorífera. Aquesta mesura té per objectiu reduir les molèsties dels veïns i veïnes pel que fa a les olors provinents de les indústries. 

Prèviament, tal i com estableix la normativa, es va posar a disposició del ciutadà un formulari amb un seguit de preguntes per recepcionar les inquietuds en referència a aquest tema.

L’aprovació d’aquesta mesura era necessària per a millorar en la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Vidreres. Enric Gual, regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient i Energia ha volgut destacar que “amb la regulació de la contaminació odorífera al municipi, es controlarà de més a prop totes les indústries per evitar més molèsties als ciutadans”. 

La mesura està pensada per a regular i aportar solucions a les olors de les activitats que generen més malestar entre la població conseqüència de la gran activitat industrial que hi ha i que fins ara no s’havia regulat ni controlat. 

La proposta ha comptat amb els vots favorables de l’equip de govern (Junts per Vidreres), i les abstencions dels dos grups a l’oposició (PSC i AV-AM).  

Continguts relacionats

Back to top button